عفونت پروستات یکی از عمده مسائلی است که عموم افراد به این منظور به پزشک مراجعه نموده و یا به دنبال راهکار های خانگی برای بهبودی آن هستند چرا که در صورت عدم رسیدگی و درمان عفونت پروستات به موقع، عواقب جبران ناپذیری انتظارشان را می کشد.
در این مقاله برای تمامی سوالات شما پاسخی مفید و کامل شرح داده شده است پس برای دستیابی به پاسخ این سوالات در ادامه با ما همراه باشید…
پروستاتیت به التهاب و ورم غده پروستات گفته می شود که در واقع عفونت غده پروستات است که به طور معمول در میان مردان جوان تا میانسال رایج است. از جمله علائم اولیه آن می توان به عفونت مثانه اشاره کرد که در صورت عدم رسیدگی به موقع می تواند به سایر اندام های هم جوار و مجاری ادراری سرایت کرده و این اعضا را نیز به خود درگیر کند.
بروز این بیماری علل متعددی را در پی دارد که از جمله آن ها می توان به عفونت باکتریایی اشاره داشت. بسته به علت بروز این بیماری، علائم آن نیز می تواند به مرور یا به صورت ناگهانی پدیدار می شود.
علائمی وجود دارند که نمایانگر این بیماری هستند و با مشاهده آن می توانید برای درمان عفونت پروستات به پزشک متخصص مراجعه نموده و به سرعت روند درمان پروستات خود را در پیش بگیرید. این نشانه ها به شرح زیر اند:
پیش از اقدام به درمان عفونت پروستات لازم است تا نوع آن را بشناسید و با این تشخیص بهترین روند درمان پروستات را نزد پزشک در پیش بگیرید.( برای اطلاع از این روند حتما به صفحه درمان پروستات سری بزنید!)
عفونت پروستات یا پروستاتیت بسته به نوع علائم و تشخیص پزشک در ۴ دسته جای می گیرد که شامل نوع حاد، التهابی بدون علامت، پروستاتیت مزمن باکتریایی و پروستاتیت مزمن بدون دلایل باکتریایی است.
علائم این نوع از بیماری شباهت زیادی به آنفولانزا داشته و همزمان با شروع عفونت علائم آن که شامل تب و لرز، حالت تهوع و استفراغ است نیز پدیدار خواهند شد. عفونت پروستات معمولا توسط باکتری به وجود آمده و با انواع آنتی بیوتیک ها قابل درمان است.
پروستاتيت حاد ممکن است به پروستاتيت مزمن يا آبسه پروستات تبديل شود که در این شرایط جهت درمان پروستات و تخلیه آبسه فرد نيازمند جراحی خواهد بود.
عفونت پروستات از نوع التهابی همان گونه از نام آن نیز مشخص است، معمولا بدون علائم بوده و برای تشخیص و بررسی آن آزمایشات مختلفی صورت می گیرد که در نهایت برای درمان عفونت پروستات التهابی بدون علائم، نیاز به درمان خاصی نخواهد بود.
یکی از شایع ترین عفونت های پروستات نوع مزمن باکترایی آن است که در اثر آن گلبول های سفید در ادرار و خون افزایش یافته و موجب ایجاد عفونت در طولانی مدت می گردد. جالب است بدانید که از هر ۱۰ مرد یک تا دو نفر که بیشتر در رده سنی ۳۰ تا ۵۰ سال قرار دارند در طول زندگی خود این عفونت را تجربه می کنند.
درمان
عفونت پروستات مزمن باکترایی معمولا با داروهایی همچون ایبوپروفن و ایندومتاسین قابل درمان است.
این بیماری که به دنبال عفونت پروستات مزمن باکترایی است، حداقل ۳ ماه به طول خواهد انجامید و اکثر افرادی که به عفونت پروستات مبتلا می شوند معمولا درگیر این نوع هستند.
علائم این نوع به صورت دوره ای بوده که گاهی شدید و گاهی خفیف می شود و ممکن است با گذشت زمان و بدون درمان پروستات بهبود یابد.
علت بروز این عارضه در اغلب نمونه های این بیماری ناشناخته هستند اما عمده ترین این دلایل را می توان به شرح زیر بیان نمود:
عوارض متعددی در پی این بیماری بروز می دهند که در صورت عدم تشخیص و درمان زود هنگام می توانند گریبان گیر شما باشند. از عوارض این بیماری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
روش های درمان عفونت پروستات بسته به نوع و علت بروز این عارضه متفاوت است اما معمول ترین روش درمان آن از طریق مصرف آنتی بیوتیک است که پزشک معالج بسته به نوع عفونت برای شما تجویز می کند. دوره مصرف آنتی بیوتیک ها جهت درمان پروستات ۴ تا ۶ هفته بوده که پس از اتمام دارو بایستی جهت بررسی مجدد عفونت نزد پزشک بروید.
نوع دیگر داروهای تجویزی برای درمان عفونت پروستات، داروهای بلوک کننده آلفا هستند؛ این داروها موجب شل شدن عضلات گردنه مثانه می شوند که علائمی همچون سوزش در زمان ادرار را مهار می سازند.
توجه نمایید که در درمان التهاب مزمن پروستات یا درد مزمن لگنی عموما آنتی بیوتیکها تأثیری ندارند بلکه تغییر دادن رژیم غذایی، حمام گرفتن با آب گرم و پرهیز کردن از مواد غذایی مانند الکل، نوشیدنیهای حاوی کافئین و غذاهای تند و ادویه دار می توانید درمان پروستات را اثر بخش سازد.
در کنار روش های دارویی و تجویز پزشک می توانید با تغییر سبک زندگی و رعایت رژیم غذایی روند درمان روستات را تسریع بخشیده و سلامت خود را حفظ نمایید. توصیه های زیر را دنبال کنید و سلامتی را در رگ های خود جاری سازید.
کرفس خواص آنتی باکتریایی فراوانی دارد که برای این منظور توصیه می شود آن را به صورت خام مصرف نمایید.
شاید باور این امر برای شما کمی مشکل باشد اما باید بدانید که ماساژ پروستات تا حد زیاد احتمال بروز عفونت در این عضو حساس را کاهش می دهد.
1 دیدگاه
ایا قرص گیاهی پروستاتان هر ۱۲ ساعت و سلینوم برای دمان التهاب پروستات مناسبه ۳۲ سالمه درد لگنی و زیر شکم دارم ازمایش ادرار و سنو نرماله